15-åringens bord forbløffer en hel verden – se nærmere på dette, så forstår du hvorfor

0
108

1All ære til dem som klarer å lage smørekniver, klokker og brødbokser, men tresløyden kan virkelig være så mye mer enn å snekre sammen julegaver til hele slekta. Spør bare denne gutten på 15 år. Da de skulle ha sløyd på skolen bestemte han seg for å tenke utenfor boksen og bygge et bord som skilte seg ut. Sluttresultatet ble helt utrolig, og da 15-åringen etterpå postet arbeidsprosessen på Imgur våren 2015 ble han bombadert med hyllester fra en imponert omverden. Dette viser virkelig at mulighetene er uendelige med en smule fantastsi og kreativitet, og det viser også hvordan noen treplanker kan være basis for noe helt magisk. Nedover i teksten kan du se hvordan konstruksjonen tok form.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here