15-åringens bord från träslöjden förbluffar snickare världen över: Titta närmre så ser du varför

0
129

1En scarf, ett askfat och en fågelholk – de är alla saker som jag gjorde i slöjden som jag sedan gav till mina föräldrar vid jul eller på någon födelsedag. Men praktiska lektioner kan faktiskt vara mycket mer kreativa om du tänker stort. Bara fråga den här 15-årige pojken. När han anmälde sig till träslöjden i skolan hade han redan bestämt sig för att tänka utanför boxen. Han skulle bygga ett bord, men inte vilket bord som helst. Ett bord som var mycket unik i sitt slag. Resultatet är helt briljant och när 15-åringen publicerade bilder på hur han gjort på bildsidan Imgur blev han helt bombarderad med hyllningar av hemmasnickare som var imponerade av det han skapat. Det här är verkligen ett bevis på att det lönar sig att använda sin fantasi och kreativitet. Möjligheterna är oändliga. Scrolla ner för att se 15-åringens bort ta form.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here