Naboen så mannen bygge et skjul på gården. Men det han gjemte på innsiden forbløffer snekkere fra hele verden.

0
324
Back

14. 14

Det er mange eksempler på lekre boder med flott innredning i landet vårt, men det spørs om denne hageboden overstiger alt jeg tidligere har sett. Mannen bak det enestående prosjektet, Ashley Yeates, har vært en stor fan av filmer hele livet sitt. Men han ble lei av å gå på kino, siden han nesten aldri fikk den opplevelsen han forventet seg.

Folk raslet i godteriposene sine, noen snakket høyt med hverandre, og den lange reklamen i begynnelsen av filmene var irriterende. Så hva gjør man da? Tja, Ashley bestemte seg for å bygge sin egen kinosal og bli sin egen programsjef. Resultatet er mildt sagt imponerende…

Ashley Yeates visste akkurat hva han ville, og begynte å tegne ned skissen på papir. Her er designet hans:

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here